Cilj: -10 kg

Plan kako do cilja:

Prepusti se stručnom timu u vodstvu do tvog cilja.

Godine iskustva su naša najveća referenca.
Rezerviraj svoj termin besplatnih konzultacija na 091 5022 995, dođi do nas, upoznamo se, napravimo procjenu analize tijela, probni trening i plan za naredna dva mjeseca.

Ova ponuda uključuje i jezgrovito zoom predavanje naše nutricionistice sa uputama, smjernicama te pojašnjenjem, jer u šumi informacija više ne znaš što i kako dalje.

Treninzi i tretmani se kombiniraiju u prvom mjesecu kako bi maksimalno pokrenuli tijelo, a nakon mjesec dana kad smo već napravili bazu, nastavljamo sa osobnim treninzima i dalje prateći iz tjedna u tjedan napredak i prehranu.

Obećaj sebi da ćeš ovoga puta ustrajati u svojoj odluci i neka 2024. godina bude ta godina u kojoj ćeš smršaviti 10 kg u 10 tjedana te napokon početi sa zdravijom prehranom i zdravijim životom.

U Akcijski paket uključeno je:
 • 18 osobnih treninga u dva mjeseca,   3x/2x tjedno trening sa osobnim trenerom
 • 10 tretmana lipolize – elektrostimulacije
 • 2x tretman body-wrepping
 • praćenje prehrane
 • prijedlozi jelovnika
 • popis namirnica za kupnju prije početka akcije
 • motivirajuće poruke kroz trajanje programa
 •  detaljna analiza tijela 2x
 •  tjedno vaganje
 •  predavanje zoom nutricionista

Cijena akcijskog paketa za dva mjeseca: 524 eura

Plan programa:

Prvih mjesec dana trenirati ćemo 3x tjedno s osobnim trenerom ( 10x osobni trening), a prije samog treninga potaknuti ćemo masno tkivo tretmanom elektrostimulacije – lipolize ( 10x tretman lipoliza) na bržu razgradnju, te napraviti 1 tretman body wreppinga – detoksikacije za ubrzavanje i buđenje metabolizma.

Već tada naši hormoni sreće su vidljivi, osjećamo se bolje, pokretnije i sretnije.

Drugi mjesec nastavljamo sa osobnim treninzima 2x ili 3x tjedno i ponavljamo 1 tretman detoksikacije tretmanom body wrepingom.

Preporuka je skidati jedan kilogram iz masnog tkiva tjedno, a zadržati i povećati mišićni tonus te smanjiti obujam struka, bedara, nadlaktica.

U 10 tjedana -10 kg!

Akcija traje od 15.01. – 15. 02. 2024., a naši termini su ograničeni i brzo se popunjavaju, stoga budi brz/a!

(524 eura za gotovinu/ transakcijski, 550 eura na rate)

 

Opis akcijskog paketa:

 • Individualne treninge
  Razgovorom prije početka vježbanja saznajemo sve o vašim željama i problemima,
  Po potrebi konzultiramo liječnika, psihologa te fizioterapeuta iz našeg tima
  Kad dobijemo cijelu sliku o vama predlažemo i slažemo treninge, tretmane i prehranu najbolju za vas i za postizanje vaših ciljeva.
  Praksa je vježbanje dva ili tri puta tjedno uz stalni nadzor trenera kineziologa te kontrola i poticaj da se pridržavate zdrave prehrane koju vam je propisala naša nutricionistica.
  Na prvom treningu napravimo Fitnes testiranje, pomoću njega dobivamo uvid u fizičko stanje vašeg organizma (kondiciji, fleksibilnosti i snazi).
 • Tretmani mršavljenja
  U programima mršavljenja pomažu nam i kozmetički tretmani

 • lipoliza – elektrostimulacija
  Kozmetički tretman kojim stimuliramo masnoće s tretiranog dijela tijela, ( trbuha, bedara) na bržu potrošnju prilikom aerobnog vježbanja, (brzo hodanje, bicikliranje…) neposredno nakon izvođenja tretmana. Lipoliza ubrzava process trošenja masti tako da “premosti” i prije počne koristiti energiju pohranjenu u mastima. Lipoliza potiče bržu apsorpciju masti. Tretman traje 20 minuta i izvodi se prije treninga.
 • Body -wrepping kozmetički tretman kojim se tijelo zagrijava u termo deci. Biranim eteričnim uljima namaže se cijelo tijelo. Tretman potiče detoksikaciju te pojačanim znojenjem izlučujemo štetne tvari iz organizma. Tretman pomaže za ubrzavanje metabolizma, boljeg rada limfe te ima detoksikacijski učinak. Tretman se preporučuje nakon treninga i traje 30 -45 minuta.

 • Preporuke Nutricionista
  Naglasak u našem centru je na zdravlju, naš cilj je motivirati vas i potaknuti da se u svom tijelu osjećate bolje, zdravije, ljepše, poletnije i lakše! Prehrana koju vam predlažemo je maksimalno pojednostavljena za svakodnevnu uporabu. Naš cilj je educirati vas kako bi stečene navike o zdravoj prehrani postale vaše trajne prehrambene navike. Svaki tjedan provjeravamo vaš dnevnik prehrane te sugeriramo promjene, recepte i korekcije u prehrani.
 • Psihološka podrška
  Motivacija je sveprisutna, koristimo sva sredstva za vaš uspjeh: pohvale, nagrade, motivacijske poruke, prijekor, redovnu kontrolu, praćenje napretka.
 • Detaljna analiza tijela
  Pomoću precizne vage i mjerenja dobijemo informacije o omjeru mišića, masti i vode u vašem tijelu te općem stanju metabolizma. Važemo se jedan put na tjedan, a centimetre struka, prsa, bokova mjerimo na početku i kraju vašeg mjesečnog ciklusa vježbanja.

Sto puta sam pokušavala vježbati sama na raznim treninzima, što grupnim, teretani, trčati ali sve brzo odustanem. S trenerima u centru se sve dogovorim I sram me ne doći, a poslije mi bude uvijek drago što sam odvježbala. Vježbam već godinu dana u komadu!!!