Pravi ljudi. Prave priče.

Romana B.
5/5

Savršeno, uvijek izazovno, poticajno, nikada isto. Djevojke nasmijane i uvijek u stilu: „Znam da možete…“ Dvoumite li se, početi ili ne s vježbanjem… Dođite i uvjerite se da je vježbanje s ovim trenericama uživancija, trening prođe začas. Rezultati ne izostaju jer znoj prate osmjesi, a ne suze 🙂

Mirna Š. (31)
5/5

Otkako dolazim ovdje, osjećam se puno bolje. Atmosfera je vesela i motivirajuća. Osjećam se da napredujem svakim dolaskom. Treninzi me guraju do mojih granica i onda shvatim da mogu još. Jedino mi je žao da nisam krenula ranije. Treninzi su inovativni i svaki put drugačiji i dinamični. Treneri su za vrijeme cijelog treninga posvećeni tebi i prate pravilno izvođenje vježbe i upozoravaju na greške što je velika prednost.Treneri prate napredak i svaki put dodaju vježbe koje tijelo guraju prema naprijed. Trenerice su stručne, vesele i motivirajuće!

Dinko S.(58)
5/5

Raznovrsnost ponude je ono što me privuklo. Vedri i veseli, vrhunski profesionalci odrađuju vrhunske treninge. Izuzetno sam zadovoljan programom što u mom slučaju rezultira izuzetnom motiviranošću.
 Pobjedničku ekipu se ne mijenja! Go Skidaj kile, go!!

Marina L. (48)
5/5

Shvatila sam da moram promijeniti svoje životne navike, početi vježbati i skinuti kile koje sada nosim na sebi. Treninzi su mi super, individualni je pristup te treneri točno odrede granicu koju klijent može podnijeti. Dobra mi je motivacija i jednostavno sam sretna i zadovoljna i mislim da ću s vama doći do cilja kojeg sam si odredila. 

Dino B. (45)
5/5

Treneri su mi super i rado dolazim. Ja imam najviše problema sa suzdržavanjem od jela i kod toga mi treba pomoć.

Super atmosfera i treneri. Rado dolazim i nadam se da ću uspjeti biti uporan i skinuti kilograma koliko sam planirao.

Lovro H. (27)
4.7/5

 “Sve pohvale za Skidaj kile tim. Pozitivni, dragi, motivirajući ljudi koji vole ljude i svoj posao. Ako ćete se pridržavati pravila, napredak je siguran. Hvala curama na volji, posvećenosti, motivaciji i razumijevanju.”

Treninge ocjenjujem s čistom peticom. Iscrpni i sveobuhvatni, intenzivni ali s mjerom. Svaki put korak više. Primjećujem napredak i veselim se svakom treningu. Trenerice dobivaju 5+. Svaki put nasmiješene i pozitivne, kada treba stroge, a kad sam pred kolapsom milostive. Sve pohvale!”

Maja K. (35)
5/5

Treneri su stručni, pristupačni i motivirajući te potiču na podizanje granica. Treninzi su raznoliki, unaprijed isplanirani i prilagođeni svačijim potrebama. Prođu brzo s odličnim rezultatima poslije. Kod vas se svaka osoba osjeća kao pojedinac kojem je podređen njegov termin. Samo nastavite tako naprijed!

Andrea V. (28)
5/5

Ekipa je odlična, vrlo lagano i jednostavno dogovoriti se oko treninga i uskladiti obaveze. Treninzi su raznoliki, nije monotono, treneri su svi potpora i podrška ako niste nešto u mogućnosti napraviti ili vam je teško. Isto tako pohvala trenerima na prilagodbu i otežavanja vježbe ukoliko je predviđena lagana. Za svaki trening sam se sa radošću spremala i po kiši i po suncu. 🙂

Jure K. (39)
5/5

Preko prijatelja sam saznao za SkidajKile program. Najviše me privukla spoznaja da će trbuh nestati. Treneri su stručni i educirani te vrlo susretljivi i puni razumijevanja. 

ODI – NEĆEŠ POŽALITI! Ali se drži onoga što ti kažu i imaj karakter!