Goga – 12 kg

Smršavila sam 12 kilograma!!!
Educirani treneri koji prate svakog klijenta, doziraju vježbe i prate napredak. Ekipa je uvijek nasmijana i pruža podršku kada je teško. Veselo dolazim na treninge jer vidim svoj veliki napredak. Svakako preporučam! 

Ana Marija – 28 kg

Za otprilike tjedan-dva privikla sam se potpuno na novi plan prehrane u kojem nema gladovanja i, uz malo organizacije u kuhinji, nije ga teško provoditi ni uz dosta dnevnih obveza.

Pribojavala sam se tjelovježbe koju sam dosad uglavnom izbjegavala, no ubrzo sam shvatila da ništa ne podiže raspoloženje kao odrađen trening, najbolji je lijek protiv napetosti i tjeskobe.

Trenerice i trener su izvrsno educirani i profesionalni u radu, ali istodobno pristupačni i vrlo prijateljski nastrojeni.

Najvažnije mi je što empatično razumiju da je svatko od nas posebna osoba pa individualiziraju pristup s obzirom na potrebe i mogućnosti klijenata te njihov tempo vježbanja. Ovisno o eventualnom zdravstvenom problemu, uvijek će promijeniti ili modificirati vježbu da nam ne našteti, odnosno izvuče najbolje dobrobiti za tijelo.

Članovi tima Skidaj kile vjeruju u to što rade i zaista vole svoj posao, a mislim da samo tako mogu uistinu pomoći drugima da postignu svoj cilj.

Marina - 17 kg

Odlična ekipa,sve pohvale svim trenerima,profesionalna uskuga,ugodna atmosfera i motivacija za dalje!

Zorica - 20 kg

Donijela sam odluku I sve je išlo glatko. Super treninzi koji mi nisu bili teški nego zabavni I uz puno smjeha sve je išlo glatko. Kad se odlučiš I uz sebe imaš tim koji te prati sve ide lakše.

Anamarija - 11 kg

Odlični treneri, prijateljski nastrojeni, razumljivi i puni podrške! Imam samo riječi pohvale za cijelim tim. Svidjela mi se propisana prehrana, rezultati ostalih članova i to me privuklo da dođem. Odlično je to što se uvijek može dogovoriti za trening bilo kada.

"Ne mogu riječima opisati, neizmjernu pozitivnu energiju koja te pokreće uz tim Skidaj kile."
Ana G. (37)

Žanet - 10kg

Svaka kila je bitna, a svaki obrok je nova odluka kojim putem ideš dalje. Ja sam svoj put odabrala, a kako sam mogla ja, možeš i ti 😊

Osjećaj lakoće, nove energije i oslobođenja od frustracija i umora je neprocjenjiv i vrijedi svakog znoja, truda i discipline.

Anamarija - 30 kg

Bojala sam se da li ja to mogu, kako će moja bolna koljena reagirati ali već na prvom treningu dragi treneri uvjerili su me da MOGU naučila sam kako ponovno zdravo jesti, i što je to zdrava prehrana, a ne nabacivati nezdravu hranu u tijelo. Divni i dragi treneri izbacili su me iz sivog začaranog kruga ne mogu u rozi krug sreće MOGU i ostvarila sam svoje snove.

"Treninzi su prilagođeni potrebama svakog pojedinca, te pomno isplanirani. Svim trenerima pohvale na stručnosti i predanosti. - visoki profesionalci."

Mirna - 25 kg

Oduvijek sam se borila sa viskom kilograma, ne onim normalnim viskom vec viskom koji je utjecao na moj zivot do te mjere da me je psihicki unistavalo. Odlucila sam, imala pred sobom cilj i rekla si krecem od danas. Psihicki i fizicki sam nova osoba. Nikad nisam bila sretnija i bolje se osjecala. Svaka upornost se isplati, ali se morate potruditi jer kako kilogrami nisu dosli preko noci, tako nece ni otici preko noci. Zato je tu Skidaj kile tim kojem mogu reci veliko HVALA!”

Marija - 18 kg

Prvih 6 mjeseci svega sam se pridržavala, prelomila sam da je to moja obveza, da me nista ne može sprijecit, prehrana koju sam dobila nikad nisam bila gladna, svidjelo mi se zdravo, manje sam kupovala gluposti. Nastavila sam vježbati i manje jedem i tako sam se navikla. Ako sam ja kao nesportaš koja ne voli vježbat i koja volim jesti uspjela, nema šanse da nakon treninga gdje se uznojis ides doma jest nutelu! Ne mogu raci da sam zavolila vježbati, teško mi je ali kad trenerica kaže bravo odrađeno je super, puna sam energije, sve stignem i skuhat i speglat..što nisam inače stigla dok nisam trenirala!

Ivana - 10 kg

Jedno veliko hvala cijelom Skidaj kile timu koji je zaslužan za mojih 11,2 kg manje: – hvala Vam sto ste me naučili voljeti vježbati, sto ste bili pokretač velike promjene u mom životu, sto je šetnja bolja od kauča, a jabuka od kebaba

"Da sam sama mogla birati trenere, definitivno bi bio profil osoba koje sam upoznala: uvažavanje, prepoznavanje, kreiranje, motiviranje. I na kraju sreća, zdravlje, i veselje to su moga srca želje."