Uštedi ulaganjem u sebe I svoje zdravlje!

• 2 mjeseca gratis
• ušteda od 78 eura mjesečno

Želiš znati kako kod nas izgleda vježbanje s osobnim trenerom I kakva je atmosfera, prostor, želiš probati prije nego se učlaniš?

Imamo rješenje:
Uplatiš 1 probni trening (29 eu) a od nas dobiješ:
• još jedan osobni trening
• detaljnu analizu tijela

Probaš dva osobna treninga kod nas I s detaljnom analizom tijela imaš uvid u tvoje inicijalno stanje tijela i vježbačke mogućnosti, te lakše možeš donijeti odluku ostaješ li, te kakav je program za tebe najbolji.

S Novom godinom svi donosimo I neke nove odluke kako bi bili bolji, uspješniji, lijepši ili zdraviji u novoj godini. Mi vam nudimo zdravlje I bolji osjećaj u vlastitom tijelu ovom posebnom ponudom – godišnjom članarinom s osobnim trenerom.

Ukoliko želite rezultate, rijetko kada ćete se odlučiti na samo mjesec vježbanja. Kako biste počeli zdravije živjeti I brinuti o svome tijelu, bitno je da vježbanje postane sastavni dio vašeg života. Onda ćete se osjećati poletnije, sretnije I biti zdraviji.

Često nas zbog posla I sjedelačkog načina života bole leđa, vratna kralješnica ili ramena. Redovitim vježbanjem smanjit ćete bol u leđima I izbjeći ostale tegobe.

Posebnost naše ponude je u činjenici da vam mi nudimo godinu dana vježbanja s osobnim trenerom. To je osoba koja će vas motivirati, biti uz vas u svim fazama vašeg života, podići vas kada padnete, natjerati vas da napravite još jedno ponavljanje kada vi mislite da ne možete dalje I ono najbitnije, biti uz vas cijeli vaš trening, pomno planirajući svaku vašu vježbu I prateći svaki vaš pokret.

Iako ovo djeluje kao luksuz, vejrujte nam – možete si ga pruuštiti. Godišnja članarina mnogo je povoljnija od cijene koju biste platili da plaćate mjesečnu članarinu godinu dana. A iza imena Osobni trening stoji cijeli tim stručnjaka – trenera, nutricionista, doktora, savjetnika koji će vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći da ustrajete u svom cilju.

Dođi i isprobaj nas!

Topla preporuka svima koji žele napraviti neku promjenu u svom životu, pokrenuti se. Za Skidajkile program saznala sam preko sestrične te su me upravo njeni rezultati privukli u Scentar. Odlični treneri, vrhunska ekipa. Rezultati su zajamčeni!