Studio

Upoznajte ugodan prostor našeg studia. Prilagodili smo svaki detalj kako bi vam vježbanje bilo ugodno. Prostor u koji dolazite opremljen je spravama i rekvizitima prilagođenima za vaš trening, a u njemu će vas uvijek dočekati naše nasmijano osoblje koje će vas motivirati i pratiti kroz cijeli put vaše transformacije.

Važna prednost našeg koncepta jest što je naš studio samo vaš za vrijeme vašeg termina vježbanja. Nema pretrpane teretane, znatiželjnih pogleda. Naš koncept rada omogućuje vam potpuno opuštenu atmosferu u ugodnom prostoru u kojem možete bez ikakve brige biti u potpunosti posvećeni svome vježbanju. U našem centru se mogu provoditi samo osobni treninzi.

Naš centar za osobne treninge i mršavljenje smješten je u zapadnom dijelu grada Zagreba, te je na par minuta od kvartova Špansko, Prečko, Malešnica, Rudeš, Vrbani, Jarun, Stenjevac a desetak minuta od kvarta Gajnice i Vrapče.

Centar
za
osobne
treninge

"Vrlo profesionalno osoblje, ugodna atmosfera. Uredno i čisto! Treneri su uvijek veseli i pristupačni. Koliko god imam loš dan, nakon treninga osjećam se super! Preporučam svima!“
Una F. (33)