Ukoliko želite koristiti naše usluge osobnih trenera i programa mršavljenja, a lokacijski ste udaljeni od nas, za vas smo pripremili naše on-line programe.

Svi on line programi sastavljeni su inicialno prema vašim ciljevima i preferencijama. Većina treninga je koncipirana za rad sa vlastitim tijelom, a neki daju mogućnost korištenja malih rekvizita kao što su gume, bućice, lopte, utezi za noge itd. Sve što vam treba je podloga za vježbanje, dobra volja i vrijeme koje ćete odvojiti za sebe i svoje zdravlje.

U on-line programima nudimo vam on-line pakete vježbanja uz svakodnevnu podršku i upute nutricionistice. Nudimo vam on line program mršavljenja i on line program treninga.

On line program mršavljenja!

On line program mršavljenja namijenjen je motivaciji i vodstvu kroz proces mršavljenja. Zajedno je uvijek lakše, jer kada pomisliš na odustajanje od nas stiže poruka ohrabrenja u pravi čas!! Za tebe smo pripremili stručnost i zdrav pristup mršavljenju. Pripremili smo ciljane vježbe, prehranu i sve to upakirali na zabavan način kako bi mršavljenje bio izazov i dio tvog života!

Ne moraš kroz proces biti sam, lakše i zabavnije je zajedno!

On line program treninga

Vježbamo s tobom u stvarnom vremenu kada se dogovorimo putem videopoziva. Dovoljan je i mobitel da vidimo kako izvodite vježbe, kako bi vas kontrolirali kod pravilne izvedbe i motivirali za zadnjih 5 ponavljanja. Praksa je 2 ili 3x tjedno spojiti se na 30 minuta videopoziva. Mi planiramo i provodimo set vježbi i ponavljanja prema vašim mogućnostima i ciljevima. A kad ste već dogovorili trening sa nama sigurni ste da će te ga i odraditi a ne preskočiti.

Preporuka je minimalno vježbati 2x s nama i jednom tjedno sami uz video koji je isplaniran da odradite vježbe koje nismo prošli skupa, kako bi cijeli plan treninga imao smisao, početak i kraj, odnosno cijelo tijelo podjednako tretirano.
Rekvizite možete i ne morate imati. Sve se dogovorimo na telefonskim konzultacijama prije početka vježbanja

Cjenik on-line programa

On-line
Trening

8 on line treninga zoomom,
u stvarnom dogovorenom vremenu treniramo skupa

100,00€

On-line
Mršavljenje

12x video treninga

32,00€

Pravi ljudi.
Prave priče.