Naš centar za osobne treninge namijenjen je isključivo za osobne treninge rekreativaca uz vodstvo naših osobnih trenera te nije klasična teretana. Kada dolazite na svoj osobni trening u prostoru vježbanja nalazite se sami sa svojim trenerom koji je u potpunosti posvećen vama i vašim ciljevima. Nema neželjenih pogleda drugih vježbača, samo vi, vaš trener i vaš cilj.

Dobro došli u naš studio!

Osobni trening je trening jedan na jedan što znači da je osobni trener za vas osmislio plan treninga vodi vas kroz vježbe i prilogođava ga prema vašoj trenutnoj potrebi i mogućnostima. Najvažnije je da vas motivira i iz vas izvlaći vaš maksimum u tom danu.

Vježbanje s osobnim trenerom ono je koje najbrže donosi željene rezultate. Naše dugogodišnje iskustvo zajedno s timom stručnjaka garantira vam dugoročne rezultate vašeg vježbanja. Kada odlučite vježbati s osobnim trenerom, na trening dolazite u terminu koji vama najviše odgovara (prije posla, poslije posla ili svaki dan drugačije). Niste vezani grupom niti fiksnim terminima što je velika prednost u današnjem brzom načinu života.

Svaki paket za osobni trening uključuje:

Osobni trener u Vašoj tvrtki

Ukoliko imate tvrtku i želite osigurati svojim zaposlenicima osobne treninge kako bi bili produktivniji na svom poslu i donosili bolje rezultate cijeloj tvrtki, u mogućnosti smo vam ponuditi stručni tim naših osobnih trenera. Prema dogovoru, oni mogu doći na vašu lokaciju i odraditi treninge s vašim zaposlenicima. Naše dugogodišnje iskustvo u vježbanju te stručni tim osobnih trenera s vrhunskim iskustvom garantiraju uspješnost vaše tvrtke.

Predlažemo vam jedan od naša dva najčešće korištena paketa. Naravno, ukoliko želite, možemo kreirati paket isključivo za vas, te vas pozivamo na besplatne konzultacije.

Po dolasku

1 sat (60 min) vođeni trening s osobnim trenerom

31,00€

1 trening

278,00€/mj

10 treninga

Mjesečno

1 sat (60 min) vođeni trening s osobnim trenerom

202,00€/mj
2x tjedno
276,00€/mj
3x tjedno

Godišnje

1 sat (60 min) vođeni trening s osobnim trenerom

143,00€/mj
2x tjedno
194,00€/mj
3x tjedno

Osigurali smo vam popuste za vježbanje u paru, obiteljske članarine i programe osobnih treninga za djecu. Dođite do nas na besplatne konzultacije!

Mjesečne članarine uključuju mjesec dana (vremenski ograničeno) korištenja osobnih treninga, uz opciju dolaska 2 ili 3 puta tjedno.

Slobodno kreiraš kako tebi i tvojem ritmu odgovara, samo je važno znati da je mjesečna članarina vremenski ograničena.

Ukoliko putuješ, ne možeš planirati svoje vrijeme, te nisi siguran da ćeš stići dolaziti 2x ili 3x tjedno, utoliko je za tebe paket od 10 osobnih treninga koji nije vremenski ograničen, pa kad stigneš dolaziš i sam planiraš svoje vrijeme i putovanja.